Jij in hun wereld!

©InToMission 2013

Log in bij jouw e-portfolio

Inloggen

Wandelworkshop (georganiseerd door Margriet Muurling)

InToMission organiseert wandelworkshops met diverse thema’s gerelateerd aan zending, ontwikkelingswerk, crosscultureel leven en werken. Het doel van deze wandelworkshops is om wandelaars te inspireren en om na te denken over een bepaald thema in combinatie van stiltemomenten, individuele opdrachten en groepsopdrachten. De deelnemers zijn missionair werkers en zendelingen in voorbereiding op uitzending zijn, of op verlof of bij re-entry, maar ook mensen  die op zoek zijn naar hun missionaire taak  in Nederland of mensen die betrokken zijn bij thuisfrontteams of zendingscommissies nemen deel aan deze wandelworkshops.

De eerste wandelworkshop over ‘hart voor zending’ was opgezet in samenwerking met Paulien Vervoorn. Paulien Vervoorn organiseert ook wandelingen rondom thema’s zoals kerk-zijn, HARTelijk getalenteerd of welkom bij God.

Wandelen is gratis, maar een wandelworkshop is onbetaalbaar. Met de wandelworkshops van InToMission werken we met waardebepaling achteraf. Na afloop mag je zelf bedenken hoeveel je wilt geven voor de wandelworkshop, dit maakt het mogelijk voor mensen die van giften leven en een beperkt budget hebben ook mee te doen aan deze activiteiten. Ook is het mogelijk om aan iemand een wandelworkshop cadeau te doen. Stuur een mail aan InToMission en je ontvangt de verder details hierover.  MEET & GREET

Klik hier om u aan te melden

Aanmelden