Jij in hun wereld!

©InToMission 2013

Log in bij jouw e-portfolio

Inloggen

Thuisfrontteams


Wat is een Thuisfrontteam? Hoe zet je een Thuisfrontteam op? Welke taken en functies zijn belangrijk in een Thuisfrontteam? Hoe doe je PR en Fondswerving? Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met InToMission.


InToMission wil graag mensen die voor langere tijd naar het buitenland gaan begeleiden om een Thuisfrontteam op te zetten. Soms hebben organisaties hun eigen beleidsplannen en regels voor het opzetten van een Thuisfrontteam. Maar ook vaak is dit niet het geval en is het één grote puzzel om te ontdekken waar je moet beginnen om een Thuisfrontteam op te zetten. Ook als je vanuit je eigen gemeente wordt uitgezonden en er is niet echt sprake van een zendingsorganisatie is het soms lastig om dit allemaal zelf op te zetten en te organiseren.


InToMission geeft advies en begeleiding bij het opzetten van een Thuisfrontteam. Dit is mogelijk in de vorm van gesprekken, vergaderingen en workshops voor alle betrokkenen inclusief Thuisfrontteam leden, oudstenraden en/of kerkenraden van gemeenten.


InToMission geeft diverse workshops voor Thuisfrontteams. Dit kan alleen met je eigen Thuisfrontteam zijn, maar het is ook mogelijk om dit met mensen uit verschillende Thuisfrontteams te doen.
InToMission heeft een boek uitgebracht over het opzetten en functioneren van Thuisfrontteams.
Lees hier meer over dit boek.

Zorg voor jou ver weg
Lees meer…

Weer terug naar huis?!
Lees meer…

Debriefing Persoonlijk begeleiding