Jij in hun wereld!

©InToMission 2013

Log in bij jouw e-portfolio

Inloggen

Ontmoetingsdagen (georganiseerd door Durk en Margriet Muurling)

InToMission organiseert ontmoetingsdagen voor christelijke werkers die crosscultureel werkzaam zijn. Te denken valt aan zendelingen, ontwikkelingswerkers, missionair werkers. Het doel van deze ontmoetingsdagen is vooral het delen van ervaringen en het elkaar ontmoeten. Elkaar ontmoeten helpt vaak ook om te beseffen dat je er niet alleen voor staat, en dat andere je kunnen helpen op de weg die je gaat, of dat nu in voorbereiding is of juist als je een paar jaar ergens ver weg en misschien wel op een eenzame plek woont en werkt.

Elkaar ontmoeten betekent elkaars leven delen. Wat is er mooier om elkaar te ontmoeten en elkaar leven te delen tijdens een maaltijd. InToMission combineert deze ontmoetingsdagen dan ook altijd met het delen van een maaltijd. Elke deelnemer wordt gevraagd om eten voor de maaltijd mee te nemen en dit ter plekke weer met andere mensen te delen.

Ook zal er afhankelijk van de deelnemers gezorgd worden voor een kinderprogramma, zodat je als ouders echt even in gesprek kan gaan met die ander die soortgelijke ervaringen heeft opgedaan en misschien wel tegen dezelfde issues is aangelopen. Dit maakt het voor kinderen ook leuk om mee te komen en andere kinderen te ontmoeten.
MEET & GREET

Klik hier om u aan te melden

Aanmelden