Jij in hun wereld!

©InToMission 2013

Log in bij jouw e-portfolio

Inloggen

Member care

InToMission staat voor member care, namelijk de onafhankelijke cross culturele coaching en (praktische) begeleiding aan missionair werkers en hun thuisfrontteams.

InToMission vindt het belangrijk dat deze begeleiding onafhankelijk van uitzendende organisaties gegeven wordt. Onafhankelijk zodat een missionair werker ongeacht zijn functioneren of de noden van eventuele teamleden of een project, zijn verhaal kwijt kan om de juiste begeleiding voor hem als persoon te ontvangen. InToMission wil graag begeleiding geven waarin de missionair werker centraal staat zonder dat allerlei verstrengelde belangen een rol spelen.

InToMission begeleidt zowel echtparen als singles of gezinnen met kinderen. Het is belangrijk om in uitzendingen de kinderen niet te vergeten. InToMission heeft daarom regelmatig contact met Mkfocus voor adviezen of om gezinnen te informeren over de activiteiten van Mkfocus.

Omdat thuisfrontteams vaak een integraal onderdeel zijn van een uitzending van missionair werkers, besteden we hier specifieke aandacht aan. In eerste instantie geeft InToMission ondersteuning aan missionair werkers om het mogelijk te maken om een thuisfrontteam op te zetten. Daarnaast verzorgt InToMission workshops ter ondersteuning van thuisfrontteams.

InToMission biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een compleet coachingspakket dat begint bij de voorbereiding op uitzending tot re-entry inclusief begeleiding aan thuisfrontteams. Maar je kunt ook kiezen voor bepaalde onderdelen uit dit pakket, op maat gesneden, voor jouw situatie van toepassing.

Neem gerust contact op met InToMission voor verdere informatie over het complete pakket van begeleiding met betrekking tot uitzending, maar ook als je denkt aan specifieke onderdelen, zoals bijvoorbeeld, fondswerving, culturele issues, communicatie op afstand, social media of een aantal gesprekken omdat de situatie op dit moment even lastig is of alleen in de re-entry fase.


Zorg voor jou ver weg

Weer terug naar huis?

Ondersteuning vanuit Nederland
Lees meer…

Thuisfrontteams Persoonlijke begeleiding Debriefing Thuisfrontteams

‘Wat een opluchting om met mijn coach van InToMission te praten, iemand die buiten de organisatie staat waarvoor ik werk!’ ‘Eindelijk iemand die luistert zonder eigen (verstrengelde)belangen’.
missionair werker Europa