Jij in hun wereld!

©InToMission 2013

Log in bij jouw e-portfolio

Inloggen

Missionair Advies Centrum (MAC)


Wil je ontdekken op wat voor manier je je christen zijn in de praktijk wilt vorm geven? Ben je je aan het oriënteren of missionair werk iets voor je is? Of wil je graag iets gaan doen met missionair werk, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je hier aan het juist adres.


Missionair werk is breed en kan binnen Nederland of buiten de Nederlandse grenzen zijn. In een adviesgesprek zoomen we in op jouw zoektocht, kunnen we je informatie geven en eventueel doorverwijzen.


De Adviesgesprekken worden gegeven door verschillende adviseurs die tevens ervaringsdeskundigen zijn op het gebied van missionair werk (zending en ontwikkelingswerk) en betrokken bij diverse (zendings)organisaties.


We werken samen met MissieNederland die een Vacaturebank met missionaire vacatures beheerd.


Ook is het mogelijk om een Missionaire Oriëntatie Klas bij te wonen om samen met andere deelnemers te ontdekken hoe jij met je missionaire droom verder aan de slag kan gaan.Wil je gebruik maken van een missionaire adviseur of wil je meer weten over de missionaire oriëntatieklassen, neem dan contact met ons op.


Ontmoet het MAC team!

In samenwerking met

Het MAC is sinds januari 2017 officieel een onderdeel geworden van InToMission en overgenomen van Missie Nederland.

Aanmeldingsformulierorientatieklas