Jij in hun wereld!

©InToMission 2013

Log in bij jouw e-portfolio

Inloggen

Debriefing/Re-entry


Als je terug komt is de klap vaak heel groot. Jij bent veranderd, jouw land is veranderd, je voelt je alleen en onbegrepen. Je hebt je zolang met hele andere dingen bezig gehouden en opeens zit je weer in het rijke westen met al zijn regeltjes en drukte. Hoe houd jij je hier staande? Het lijkt wel of je in niemandsland terecht bent gekomen. Alles is onzeker, alles is zo onwerkelijk, het lijkt wel alsof je door een waas heen kijkt.


Het re-entry begeleidingstraject is een op maat gesneden traject, welk begint voor terugkomst en doorgaat tot minimaal 6 maanden na terugkomst. De meeste re-entry trajecten bestaan uit 6-8 gesprekken. Indien er sprake is van traumatische ervaringen of burn-out problemen zullen we daar waar nodig ook doorverwijzen naar desbetreffende instanties. In het re-entry traject zal de nadruk liggen op het verwerken van je ervaringen en om je ervaringen een plek te geven in je leven en werk in Nederland. Het traject bestaat uit diverse gesprekken, maar ook individuele opdrachten toegepast op jouw situatie.

Zorg voor jou ver weg
Lees meer…

Ondersteuning vanuit Nederland
Lees meer…

Thuisfrontteams Thuisfrontteams Persoonlijk begeleiding

‘Het is heerlijk om iemand te hebben die oprecht luistert, alleen zo lukte het mij om mijn gevoelens te ordenen, te reflecteren en weer verder te kunnen’. ‘Wat een uitvinding!’
- missionair werker Afrika -